Toplam Yorum: 6 || Toplam Görüntülenme: 3315
ETS2 Yardım Jantlardaki Logolar
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
#1
Arkadaşlar nedense oyunda yeni gelen jantlardaki logolar gözükmüyor. Modlarımı kaldırdım ama nafile. Public beta da kullanmıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

EDIT: Arkadaşlar eğer oyununuzun ayarları %125 ten düşük ise oyun otomatik olarak jant logolarını devre dışı bırakır. O yüzden ayarlarınızı arttırın. Sorun çözülmüştür. İyi Oyunlar...   

 Bunlarda resimler:


forumsimulator.com

forumsimulator.com

forumsimulator.com

forumsimulator.com

forumsimulator.com

forumsimulator.com
Ben seni sana anlatırım da, beni sana anlatamam...

forumsimulator.com
forumsimulator.com
K. Y.
1 Kişi Teşekkür Etti: Semih4412
#2
Konu olması gerektiği bölüme taşınmıştır. Konu açarken daha dikkatli olalım Gulumseme
Bknz: Önemli Bilgiler ve Forum Kuralları !!!
K. Y.
Cevapla
0 Kişi Teşekkür Etti:
#3
İlk defa böyle bir problemle karşılaşıyorum, oyunu yeniden yüklemeyi denedin mi belki dosyalardan bazıları eksik inmiş olabilir
WORLD OF TRUCKS PROFİLİME GİTMEK İÇİN TIKLA!

BURADAN

YILDIZLI GECELER...

forumsimulator.com
K. Y.
Cevapla
0 Kişi Teşekkür Etti:
#4
Başka profilde deneyin.
K. Y.
Cevapla
0 Kişi Teşekkür Etti:
#5
bende de aynı sorun vardı. Grafik ayarların düşük mü? düşükse ( özelliklede doku kalitesi düşük ise) göstermiyor. grafikler ile alakalı bir sorun olsa gerek. biraz görüntüyle uğraş sorun çözülür.
Parası Olan Değil Hastası Olan Bilir

forumsimulator.com
K. Y.
Cevapla
0 Kişi Teşekkür Etti:



Tarih: 22.07.2024, 12:16 | Theme: MySkins | All edit: semih7106