Reklam
Toplam Yorum: 9 || Toplam Görüntülenme: 923
ETS2 Yardım Görüntüyü oluşturan elemanların geç gelmesi
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
#1
Arkadaşlar selam.

Oyunun tüm versiyonlarında olduğu gibi şimdi de oyunumda harita, trafik, dorse gibi birçok modlar var ama 1.41'de ufuk çizgisindeki veya bazen daha yakındaki bina, ağaçlar, yol işaretleri vs elemanlar görüntüye geç gelmeye başladı, hatta bunlar yüklenene kadar görüntü de donuyor. Ne yapmalıyım?

(Oyunum ve grafik kartı sürücülerim, işletim sistemim güncel. Görüntü kalitesi "çok iyi"de, düşürsem de fark etmiyor.)
forumsimulator.com
YOLLARDA BİR "KAPTAN"
K. Y.
0 Kişi Teşekkür Etti:
#2
Bence modlar yüzünden oluyordur hocam. Tek tek modları çıkartıp denemeni öneririm.
forumsimulator.com
K. Y.
Cevapla
1 Kişi Teşekkür Etti: vigius
#3
(13.10.2021 - 20:49)attheparthe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence modlar yüzünden oluyordur hocam. Tek tek modları çıkartıp denemeni öneririm.

Belki de öyledir ama tek tek kaldır, geri koy, kaldır, geri koy... epey zaman alır. Daha pratik bir yolu yok mu bunun? Yani hangi modun sorun çıkardığını anlamak için daha kolay bir yöntem yok mu?
forumsimulator.com
YOLLARDA BİR "KAPTAN"
K. Y.
Cevapla
0 Kişi Teşekkür Etti:
#4
(21.10.2021 - 15:54)vigius Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13.10.2021 - 20:49)attheparthe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence modlar yüzünden oluyordur hocam. Tek tek modları çıkartıp denemeni öneririm.

Belki de öyledir ama tek tek kaldır, geri koy, kaldır, geri koy... epey zaman alır. Daha pratik bir yolu yok mu bunun? Yani hangi modun sorun çıkardığını anlamak için daha kolay bir yöntem yok mu?

Maalesef yok tek tek deneyeceksin hata aldığın modu kullanmayacaksın ya da sürüme güncelleyeceksin tüm modları kaldırıp denedin mi ?
'' Biz 7 Yaşında Yağmurun Altında ' VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN ' Derken Şaka Yapmıyorduk .. ''

!! .. DADAŞBEY .. !!


K. Y.
Cevapla
0 Kişi Teşekkür Etti:
#5
(21.10.2021 - 20:26)Scania 25 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21.10.2021 - 15:54)vigius Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13.10.2021 - 20:49)attheparthe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence modlar yüzünden oluyordur hocam. Tek tek modları çıkartıp denemeni öneririm.

Belki de öyledir ama tek tek kaldır, geri koy, kaldır, geri koy... epey zaman alır. Daha pratik bir yolu yok mu bunun? Yani hangi modun sorun çıkardığını anlamak için daha kolay bir yöntem yok mu?

Maalesef yok tek tek deneyeceksin hata aldığın modu kullanmayacaksın ya da sürüme güncelleyeceksin tüm modları kaldırıp denedin mi ?

Modsuz oyunda bir sıkıntı yok, gayet akıcı. Aslında çok fazla modum olduğunu da söyleyemem, hatta diyebilirim ki daha fazla modla 1.40'ta çok küçük takılmalar dışında bir sorun yoktu ama 1.41'de daha az mod olmasına karşın bu sorun var. Üstelik var olan modlar da eskileriyle aynı. Demek ki yapacak bir şey yok.
forumsimulator.com
YOLLARDA BİR "KAPTAN"
K. Y.
Cevapla
0 Kişi Teşekkür Etti:



Benzer Konular
Tarih: 09.08.2022, 19:23 | Theme: MySkins | All edit: semih7106