ForumSimulator.Com

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cheat Engine Hile Sonrası Açılmama [Çözüldü]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Herkese merhaba,oyunda seviye yükseltmek için 1level 192TP  olan puan olan puanı 1-2m yaptım kapandı oyun,bir daha açılmadı,oyunu sildim belgelerimdeki ets2 klasörü dahil onuda kaldırdım,tekrar kurdum yine değişen birşey olmadı,oyun açılmıyor,ne yapabilirim acaba Gulumseme


Edit;

C:\Users\Public\Documents\Steam\CODEX\227300

Adresteki "227000"klasörü silince sorun çözülüyor
Oyunu tamamen bilgisayardan kaldır Belgelerim klasörü kurulu olduğu yer dahil , ardından bilgisayarı kapatıp aç yeniden yükle
Öyle dene buraya yaz eğer olduysa , Yeni profil açıp oyunu oynadığında 2 veya 3 Levele gel yani oynayarak öyle hileyi yap bendede olmuştu ben öyle hallettim.
(19.08.2019 - 00:06)Scania 25 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oyunu tamamen bilgisayardan kaldır Belgelerim klasörü kurulu olduğu yer dahil , ardından bilgisayarı kapatıp aç yeniden yükle
Öyle dene buraya yaz eğer olduysa , Yeni profil açıp oyunu oynadığında 2 veya 3 Levele gel yani oynayarak öyle hileyi yap bendede olmuştu ben öyle hallettim.

Denedim bu yöntemi ama reset atma işini sildikten öncemi sonramı yaptım emin olamadım."Prg ekle kaldır" dan silip belgelerimdeki herşeyide silip tekrar kurmuştum.Tekrar herşeyi silip res atıp öyle kurayım bakalım

(19.08.2019 - 00:06)Scania 25 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oyunu tamamen bilgisayardan kaldır Belgelerim klasörü kurulu olduğu yer dahil , ardından bilgisayarı kapatıp aç yeniden yükle
Öyle dene buraya yaz eğer olduysa , Yeni profil açıp oyunu oynadığında 2 veya 3 Levele gel yani oynayarak öyle hileyi yap bendede olmuştu ben öyle hallettim.

Yok hocam devam ediyor yine aynı problem hiçbir tepki vermiyor Gulumseme

(19.08.2019 - 00:06)Scania 25 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oyunu tamamen bilgisayardan kaldır Belgelerim klasörü kurulu olduğu yer dahil , ardından bilgisayarı kapatıp aç yeniden yükle
Öyle dene buraya yaz eğer olduysa , Yeni profil açıp oyunu oynadığında 2 veya 3 Levele gel yani oynayarak öyle hileyi yap bendede olmuştu ben öyle hallettim.

Editledim konuyu hocam çözdüm Codex klasörünü silince düzeliyor
Sorun çözüldüğüne göre kilitlenmiştir...