ForumSimulator.Com

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yanıt vermiyor hatası alıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar herkese meraba uzun süredir mp oynuyorum ve şimdiye dek hiç böyle bir sorun yaşamadım ancak bugün italyayı satın aldığımda kurup tekrar mp ye girdiğim zaman dolma ekranında dondu ve yanıt vermiyor hatası geldi ne yaptıysam düzelmedi single girdim ordada aynı hata profil sildim başka profil koydum aynı hata yeni profil açtım aynı hata oyunu sildim kurdum aynı hata belgelrrimdeki dosyayı kaldırdım aynı hata herşey alt üst oldu sırf bir dlc yüzünden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Arkaşlar yeni grup kurdum gelmek isteyen arkdaşlar buyursun gelsin
https://www.facebook.com/groups/1660524930672848/
(11.02.2018 - 10:40)tokat6011 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkaşlar yeni grup kurdum gelmek isteyen arkdaşlar buyursun gelsin
https://www.facebook.com/groups/1660524930672848/

Koyun can derdinde kasap et derdinde Smile
Kardeşim herşeyi denedin ve sonuç alamadın ozaman bilgisayara format at steamı ve oyunlarını baştan kur
(11.02.2018 - 12:46)dracula33 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kardeşim herşeyi denedin ve sonuç alamadın ozaman bilgisayara format at steamı ve oyunlarını baştan kur

Bilgisayara format atmak mı? Siz ciddi misiniz? Önemli bir virüslerde bile format atmayı kimse tavsiye etmez. Aklınızdaki en son çözüm olması lazım. Ufacık bir hata yüzünden format atılmaz.
Şimdi sizin sorununuza gelirsek. DLC'yi kaldırıp, oyun dosyalarını doğrulayıp oyuna tekrar girebilir misiniz? Diğer yandan yine aynı hata ile karşılaşıyorsanız, başka çözümlere gitmek gerek. Eğer hata almıyorsanız, DLC'yi yeniden kurunuz.
Sayfalar: 1 2