ForumSimulator.Com

Orjinalini görmek için tıklayınız: Achterhoek Haritası 1.1 (1.23)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
forumsimulator.com

Arkadaşlar yine isminden pek birşey anlaşılmayan ama romanya kıyılarında gezen kendine has harita modu ile sizlerleyim ismi sizede tuhaf gelebilir neden böyle bir isim konulmuş diyorum kendimce hani diyorum yapımcı kendi ismini mi vermiş dedim hayır google dan çevirmeye çalışıyorum google amca bile bana hayır diye başını sallıyor kısaca haritanın ismi ile ilgili bir şey bulamadım. Neyse ismi pek de lazım değil zaten bu harita modu pek büyük olmayan daha çok ip gibi dümdüz yollardan ibaret 4 şehirden oluşan küçük çaplı bir moddur. Dosya boyutu haritaya göre bayağı büyük olmasının sebebi indireceğiniz dosyanın içinden tam 9 adet scs dosyası çıkıyor bunlardan dördü map ile ilgili diğerleri ekstradan ai araçlara ait düzenlemeler jazzycat trafik paketinin içinde olması oyuna ilk başlayışta 1 Milyon Euro ile başlamak vs. gibi modlar barındırıyor bu yüzden dosyanın boyutu kabarmış indireceğiniz dosyanın boyutu 1.90 Gb. Yani yaklaşık 2 Gb. a yakın.! Haritada biraz gezindim ve bazı ufak tefek hataların olduğu anladığım kadarıyla daha yapım aşamasında olduğu kanaatine vardım resimler kendi oyunumdan arkadaşlar iyi oyunlar dilerim.

Yapımcı: Basets2fan200
V-1.23.x

forumsimulator.com

forumsimulator.com

forumsimulator.com

forumsimulator.com

forumsimulator.com

forumsimulator.com

forumsimulator.com

_____________________Kırmızı Ok_____________ Kırmızı Ok_____________Kırmızı Ok____________________
https://mega.nz/#!fMEnmICS!nDjoWVsSDWdwa...ggD31jPJaw
Ben indirdim ve rardan çıkan dosyaları mod klasörüne atıp etkinleştirdikten sonra oyuna girerken hata veriyor yeni save de açsam çalışmıyor sürümüm 1.23 nasıl kurarım ?
Paylaşım için teşekkürler Gulumseme
(21.04.2016 - 17:23)PcDondu155 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben indirdim ve rardan çıkan dosyaları mod klasörüne atıp etkinleştirdikten sonra oyuna girerken hata veriyor yeni save de açsam çalışmıyor sürümüm 1.23 nasıl kurarım ?
Paylaşım için teşekkürler Gulumseme

Dlc ile ilgili birşey denmemiş ama ben bu haritayı dlc li bir şekilde denedim sende de dlc ler varmı kardeşim birde ilk başlarken profilden oyun alanı kısmına bas bakalım ordan her hangi bir mbd. modülü çıkıyormu birde öyle dene