ForumSimulator.Com

Orjinalini görmek için tıklayınız: ETS 2 [ RaTruck Sound Recording ]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Blogdan
Truck Sound Recording

Today we have something different to show you... a short "making of" kind of video created by our friends from Silent Noise, who are helping us record a new database of truck sounds.

Some two weeks ago, we were recording Scania sounds. The R-series tractor and the trailer were kindly lent to us by Scania Czech Republic.

We have found a suitable place away from the civilization and background noise at the Tlustice airport. We spent most of the day there goofing with the tractor, also making tests and observations useful for our vehicle physics development. We actually continued late into the early morning hours - waiting until a nearby highway was mostly empty, so that we could record proper sounds while repeatedly going uphill and downhill on a steep incline near Lodenice.

We recorded a wide palette of sounds that day, way more than we can possibly use for Euro Truck Simulator 2. Hopefully with your kind support, we will find a way to use all those sounds in SCS Software's future truck sims.

Çevirisi :

Tır Ses Kaydı

Bugün sizlere gösterecek farklı birşeyimiz var.. Silent Noise (Sessiz Gürültü, sanırım bir ekip), yani bize yeni bir tır sesleri veri tabanı için kayıt yapmakta yardımcı olan ekipten, kısa bir "yapılış" videosu.

İki hafta kadar önce, Scania seslerini kaydediyorduk. R-Serisi bir çekici ve dorse bize nazik bir şekilde Scania Çek Cumhuriyeti tarafından ödünç verildi.

Şehirden ve arkaplan gürültüsünden uzakta Tlustice Havaalanında uygun bir yer bulduk. Günün çoğunu orada çekici ile uğraşmakla harcadık, ayrıca testler ve gözlemler yapmak araçlarımızın fizik geliştirmeleri için de yararlı oldu. Aslında günün geç saatlerinden sabah saatlerine kadar devam ettik -yakınlardaki bir otoban tamamen boşalana kadar bekledik, bu yüzden Lodenice yakınlarında tekrar tekrar yokuş aşağı, yokuş yukarı giderken verimli kayıtlar yapabildik.

O gün çok geniş bir ses yelpazesi kaydettik, ETS2 'de kullanabiliceğimizden fazlasını hem de. Umarız sizin de cömert desteğinizle, bu seslerin hepsini SCS Software'ın gelecek tır simülasyonlarında bu seslerin tamamını kullanabilmenin bir yolunu buluruz.

Çeviriyi yapan ''otomania'' çok teşekkür ederiz.




Vayyyy iyiye işaret hadi dış sesleri anladım birebir olabilir kokpit içinde düğme sesleri kapı açılması felan ? süper olucak gibi Gulumseme
(18.12.2011 - 18:32)TAŞKIRAN2621 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Varya gerçekten çok düzgün oyun olacak... Videonun sonuna bakılırsa kapıyı ve içerdeki dolapları açabilme imkanımız olacak. Düğmeleride kullanıcaz galiba Gozkirp Paylaşım çok güzel kardeşim gerçekten teşekkür ederim...

(18.12.2011 - 18:34)adem Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Vayyyy iyiye işaret hadi dış sesleri anladım birebir olabilir kokpit içinde düğme sesleri kapı açılması felan ? süper olucak gibi Gulumseme


ne demek zevkle bilgi paylaştıkça güzledir Gozkirp

araç içi sesleri v.s çok iyi olcak ets2 de ama bu sadece acaba scania ile sınırlımı olucak. bu arada tırı kullanan şoför tanıdım blogda konusu vardı tır şoförü ile çalışıyoruz v.s Gulumseme




.GokHan.

Oyundaki modlarını beğenmezdim R420'nin fakat gerçek hayattaki hali müthişmiş. Gulumseme Super
Yazının özetini vereyim:

Scania bunlara videodaki tırı ödünç vermiş bunlarda çevre sesleri olmayan
sessiz bir ortamda çalışmak için Tlustice havaalanında vidyodaki gibi çalışmalar yapıp
sesler kaydetmişler.Hatta birçok ses kaydetmişler ki ETS2 için hepsini kullanamayız
diyorlar.Ama umuyoruz ki sizin desteklerinizle gelecek tır oyunlarımızda kullanmaya çalışacağız diyorlar.

Yani ETS2 yi alın para kazanalım gelecek oyunlarda daha güzel şeyler olacak diyorlar Acik-agizli-gulumseme
Sayfalar: 1 2 3 4 5